OK
Този сайт използва бисквитки за анализ на трафика и чат. Като продължите да го ползвате, Вие се съгласявате с това.
ЦПО БИЗНЕС ПРАКТИК провежда практически насочени обучения по маркетинг и икономически специалности с официално признати в целия Европейски съюз удостоверения и свидетелства.

--------------

Видео

Вижте кратко видео за програмата >>>Защо Miracle Works?

За нас >>>

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК

 

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Miracle Works е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение с лицензия № 2013121112.

Удостоверенията и свидетелствата, които издаваме, са официално признати в целия Европейски съюз.

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Miracle Works е одобрен доставчик на обучения от Агенция по заетостта, и работим с ваучери по програма "Аз мога повече" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Нашата мисия е да провеждаме практически насочени обучения за бизнес практици, които да допринесат за осезаемо професионално и личностно усъвършенстване на обучаемите.

В областта на маркетинга провеждаме обучения по Маркетинг за малък и среден бизнес, Реклама, Професионална квалификация по специалност Маркетингови проучвания.

Провеждаме също обучения за Професионална квалификация по специалности: Продавач-консултант, Икономика и мениджмънт, Малък и среден бизнес, Текстообработване и други.

Нашите обучения могат да бъдат както присъствени, така и дистанционни, съобразени със заетото ежедневие на работещите.

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Miracle Works провежда фирмени обучения по маркетинг, разработени индивидуално според нуждите на клиента. Ние ще ви предложим програма и продължителност, съобразени с вашите конкретни изисквания.

Свържете се с нас сега, за да обсъдим как да помогнем на вашия бизнес.

Обучение: THINK MARKETING - Маркетинг при стартиращ бизнес >>>
 2 дневно обучение с практическа насоченост и 2 дни менторинг