OK
Този сайт използва бисквитки за анализ на трафика и чат. Като продължите да го ползвате, Вие се съгласявате с това.
Обучението Творческа интелигентност предлага развиването на уменията Ви да подхождате творчески към решаването на проблеми, да създавате нови идеи, и да увеличите продуктивността си чрез разгръщането на творческия Ви потенциал. Обучението е интензивно двудневно. Напреднало ниво.

ОБУЧИТЕЛ

Камен Грънчаров Камен Грънчаров
Creative marketer

ОБУЧИТЕЛ

Мирослава Иванова Мирослава Иванова
Chartered Marketer, MCIM


--------------

Видео

Вижте кратко видео за програмата >>>Защо Miracle Works?

За нас >>>

Творческа интелигентност

Обучение Творческа интелегентност - напреднало ниво

Напреднало нивоНиво: Напреднало

Продължителност: 2 дни, 14 часа

       Преглед

Това обучение предлага развиването на уменията Ви да подхождате творчески към решаването на проблеми, да създавате нови идеи, и да увеличите продуктивността си чрез разгръщането на творческия Ви потенциал.
Това е едно наистина мотивиращо обучение, с много практически упражнения, което ще Ви разкрие възможности, за които не сте подозирали, или сте подценявали.

     За кого е подходящо това обучение?

Развитието на творческата интелигентност е особено подходящо за маркетолози поради самата същност на маркетинга като област, изискваща творчески подход. Обучението е подходящо за всеки маркетинг практик, който желае да развие способността си да решава проблеми и да се развива в професията.

     Какви знания, умения и компетентности ще имате след обучението

• Ще можете да развивате съобразителността и самобитността си.
• Ще знаете как да използвате метода на мозъчните карти.
• Ще разберете как да усъвършенствате използването на брейнсторминга.
• Ще знаете как да използвате радиалното мислене.
• И още много интересни методи.

   Допълнително ще получите:

Инструменти, които да използвате на практика.

 Форма на обучение:

Присъствено обучение в малки групи до 16 човека. Това позволява индивидуално внимание към всеки обучаващ се с цел постигане на максимално високи резултати. По време на практическата работа се работи на малки групи по 3-5 човека. Без конкуренти.

Метод на обучение - Mind Maps

Нашите обучения са разработени на база на мисловните карти. Този метод на обучение увеличава скоростта и ефективността на учене, мотивира и вдъхновява участниците. Според проучвания, активното обменяне на мисли води до по-ефективна обработка и по-лесно запомняне на информацията. Обученията ни стимулират не само усвояването на нови знания и умения, а също и стимулират творческото мислене и изява.
Обучители:
Мирослава Иванова, Chartered Marketer - Mаркетинг професионалист с над 21 години опит, Chartered marketer и член на Chartered Institute of Marketing, London. Четири пъти е печелила награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании. Пет пъти е била част от журито на EFFIE България, а през 2011 г. е част от журито и на EURO EFFIE.

Камен Грънчаров - Креативен маркетингов консултант, с над 23 години опит в създаването на марки, корпоративна идентичност, над 100 ТВ и аудио реклами, с три спечелени награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании.

Документ за професионално обучение

След успешното завършване на обучението се издава удостоверение, признато от МОН и валидно в ЕС от Център за професионално обучение Бизнес Практик към Miracle Works. Той е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение с лицензия № 2013121112.
Къде?

 В зала за обучения на ЦПО Бизнес Практик. Адрес: гр. София, кв. Хиподрума, бл. 146, вх. В.

Крайна дата на записване: по заявка

ОтстъпкиОтстъпки:
1. При записване за второ обучение получавате 10% отстъпка за това обучение.
2. При записване на трето обучение получавате 15% отстъпка за това обучение.

Цена: 360 лв.
Обучител: Камен Грънчаров
Обучител: Мирослава Иванова