OK
Този сайт използва бисквитки за анализ на трафика и чат. Като продължите да го ползвате, Вие се съгласявате с това.
Обучението 360º лидерство в маркетинга предлага развиването на лидерски умения на 360º в маркетинга и умения за ефективна работа и управление на взаимоотношенията с мениджмънта, колегите, клиентите, партньорите и конкурентите. Обучението е двудневно интензивно и е напреднало ниво.

ОБУЧИТЕЛ

Мирослава Иванова Мирослава Иванова
Chartered Marketer, MCIM

ОБУЧИТЕЛ

Камен Грънчаров Камен Грънчаров
Creative marketer


--------------

Видео

Вижте кратко видео за програмата >>>Защо Miracle Works?

За нас >>>

360º лидерство в маркетинга

Обучение 360º лидерство в маркетинга - напреднало ниво

Напреднало нивоНиво: Напреднало

Продължителност: 2 дни, 14 часа

       Преглед

Това обучение предлага развиването на лидерски умения на 360 градуса в маркетинга и умения за ефективна работа и управление на взаимоотношенията с мениджмънта, колегите, клиентите, партньорите и конкурентите. Вие ще можете успешно и ефективно да налагате и реализирате своите маркетингови идеи и предложения, ще можете успешно да ги мотивирате и  защитите. Ще придобиете увереност и умения да защитавате важността на Вашата работа.

     За кого е подходящо това обучение?

Обучението е подходящо за маркетингови специалисти и мениджъри, които се занимават сами с маркетинг в техните организации и са „човека – отдел“. Ако срещате трудности с популяризацията и мотивацията на маркетинговите си идеи и дейности, които правите или Вашите колеги и мениджмънт не смятат, че маркетинга е важен за растежа на бизнеса и е само разход, това обучение е точно за Вас.

     Какви знания, умения и компетентности ще имате след обучението

• Ще разберете стратегическата роля на маркетинга за развитието на бизнеса.
• Ще знаете как да ориентирате организацията към маркетинга и клиента да е в центъра на организацията.
• Ще знаете какви са ефективните структури, които следва да се изградят в маркетинга.
• Ще знаете йерархията на плановете в една компания и съдържанието на маркетинговия план.
• Ще знаете видовете лидерски стилове.
• Ще можете да разпознавате лидерските стилове и да управлявате Вашето представяне, за да постигнете целите си.
• Ще можете да сте адаптивни и ще знаете как да влияете на промяната.
• Ще знаете как да се мотивирате  и ангажирате за подобряване на Вашето представяне и развитие на кариерата ви.
• Ще можете да комуникирате ефективно на 360 градуса с вашите мениджъри, колеги, партньори, клиенти и конкуренти и да подобрите представянето си, както и значимостта на маркетинговата Ви дейност.

 Форма на обучение:

Присъствено обучение в малки групи до 16 човека. Това позволява индивидуално внимание към всеки обучаващ се с цел постигане на максимално високи резултати. По време на практическата работа се работи на малки групи по 3-5 човека. Без конкуренти.

Метод на обучение - Mind Maps

Нашите обучения са разработени на база на мисловните карти. Този метод на обучение увеличава скоростта и ефективността на учене, мотивира и вдъхновява участниците. Според проучвания, активното обменяне на мисли води до по-ефективна обработка и по-лесно запомняне на информацията. Обученията ни стимулират не само усвояването на нови знания и умения, а също и стимулират творческото мислене и изява.
Обучители:
Мирослава Иванова, Chartered Marketer - Mаркетинг професионалист с над 21 години опит, Chartered marketer и член на Chartered Institute of Marketing, London. Четири пъти е печелила награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании. Пет пъти е била част от журито на EFFIE България, а през 2011 г. е част от журито и на EURO EFFIE.

Камен Грънчаров - Креативен маркетингов консултант, с над 23 години опит в създаването на марки, корпоративна идентичност, над 100 ТВ и аудио реклами, с три спечелени награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании.

Документ за професионално обучение

След успешното завършване на обучението се издава удостоверение, признато от МОН и валидно в ЕС от Център за професионално обучение Бизнес Практик към Miracle Works. Той е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение с лицензия № 2013121112.
Къде?

 В зала за обучения на ЦПО Бизнес Практик. Адрес: гр. София, кв. Хиподрума, бл. 146, вх. В.

Крайна дата на записване: по заявка

ОтстъпкиОтстъпки:
1. При записване за второ обучение получавате 10% отстъпка за това обучение.
2. При записване на трето обучение получавате 15% отстъпка за това обучение.

Цена: 360 лв.
Обучител: Мирослава Иванова
Обучител: Камен Грънчаров