OK
Този сайт използва бисквитки за анализ на трафика и чат. Като продължите да го ползвате, Вие се съгласявате с това.
Обучението Въведение в маркетинговите комуникации предлага запознаване с обхвата на комуникационните инструменти, техники и подходи, които се използват професионално от marcoms. След това интензивно еднодневно обучение, ще развиете способността да правите правилен подбор и да анализирате маркетингово комуникационния микс, който най-добре отговаря на Вашата организация.

ОБУЧИТЕЛ

Мирослава Иванова Мирослава Иванова
Chartered Marketer, MCIM

ОБУЧИТЕЛ

Камен Грънчаров Камен Грънчаров
Creative marketer


--------------

Видео

Вижте кратко видео за програмата >>>Защо Miracle Works?

За нас >>>

Въведение в маркетинговите комуникации

Обучение Въведение в маркетинговите комуникации

Ниво: Въвеждащо

Продължителност: 1 ден, 7 часа

       Преглед

Обучението предлага запознаване с обхвата на комуникационните инструменти, техники и подходи, които се използват професионално от marcoms. След това интензивно еднодневно обучение, ще развиете способността да правите правилен подбор и да анализирате маркетингово комуникационния микс, който най-добре отговаря на Вашата организация.

     За кого е подходящо това обучение?

Това обучение е за хора, които са нови за маркетинговата професия или за областта на маркетинговите комуникации и имат нужда да започнат от основните принципи. Той е подходящ също и за тези, които подкрепят маркетинговите екипи или получават маркетингово комуникационни задачи, като част от тяхната по-широка роля в компанията.

     Какви знания, умения и компетентности ще имате след обучението?

• Ще можете да анализирате ролята на маркетинговите комуникации в рамките на Вашата организация.
• Ще знаете как да разкривате нуждите на целевите групи, за да бъде създадено правилно комуникационно съобщение.
• Ще знаете как се оценява ефективността на маркетинговите кампании за дейността на компанията.
• Ще можете да работите в тясно сътрудничество с професионални доставчици като рекламни агенции.
• Ще знаете как се прави оценка на ключови маркетингови комуникационни инструменти и техники, включително реклама, и-мейлинг, ПР, дигитален маркетинг и насърчаване на продажбите, както и лични продажби.
Ще знаете пълния потенциал на електронните и дигитални медии в контекста на маркетинговите комуникации.

 Форма на обучение:

Присъствено обучение в малки групи до 16 човека. Това позволява индивидуално внимание към всеки обучаващ се с цел постигане на максимално високи резултати. По време на практическата работа се работи на малки групи по 3-5 човека. Без конкуренти.

Метод на обучение - Mind Maps

Нашите обучения са разработени на база на мисловните карти. Този метод на обучение увеличава скоростта и ефективността на учене, мотивира и вдъхновява участниците. Според проучвания, активното обменяне на мисли води до по-ефективна обработка и по-лесно запомняне на информацията. Обученията ни стимулират не само усвояването на нови знания и умения, а също и стимулират творческото мислене и изява.
Обучители:
Мирослава Иванова, Chartered Marketer - Mаркетинг професионалист с над 21 години опит, Chartered marketer и член на Chartered Institute of Marketing, London. Четири пъти е печелила награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании. Пет пъти е била част от журито на EFFIE България, а през 2011 г. е част от журито и на EURO EFFIE.

Камен Грънчаров - Креативен маркетингов консултант, с над 23 години опит в създаването на марки, корпоративна идентичност, над 100 ТВ и аудио реклами, с три спечелени награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании.

Документ за професионално обучение

След успешното завършване на обучението се издава удостоверение, признато от МОН и валидно в ЕС от Център за професионално обучение Бизнес Практик към Miracle Works. Той е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение с лицензия № 2013121112.
Къде?

 В зала за обучения на ЦПО Бизнес Практик. Адрес: гр. София, кв. Хиподрума, бл. 146, вх. В.

Крайна дата на записване: по заявка

ОтстъпкиОтстъпки:
1. При записване за второ обучение получавате 10% отстъпка за това обучение.
2. При записване на трето обучение получавате 15% отстъпка за това обучение.

Цена: 138 лв.
Обучител: Мирослава Иванова
Обучител: Камен Грънчаров