OK
Този сайт използва бисквитки за анализ на трафика и чат. Като продължите да го ползвате, Вие се съгласявате с това.
Обучението Брифиране и управление на рекламна агенция предоставя насоки и практически съвети за това как да работите ефективно с агенцията, за да разработите ефективни творчески и медийни кампании, които в крайна сметка да доведат до печеливши бизнес резултати. Обучението е интензивно двудневно и е напреднало ниво.

ОБУЧИТЕЛ

Мирослава Иванова Мирослава Иванова
Chartered Marketer, MCIM

ОБУЧИТЕЛ

Камен Грънчаров Камен Грънчаров
Creative marketer


--------------

Видео

Вижте кратко видео за програмата >>>Защо Miracle Works?

За нас >>>

Брифиране и управление на агенция

Обучение Брифиране и управление на агенция - напреднало ниво

Напреднало нивоНиво: Напреднало

Продължителност: 1 ден, 7 часа

       Преглед

Ако работите с агенция и искате да получите ефективни маркетингови комуникации, трябва да знаете как да управлявате взаимоотношенията с агенцията. Като клиент, Вие трябва да определяте темпото и да изисквате изключителна работа от партньорската агенция. Това обучение предоставя насоки и практически съвети за това как да работите ефективно с агенцията, за да разработите ефективни творчески и медийни кампании, които в крайна сметка да доведат до печеливши бизнес резултати.

     За кого е подходящо това обучение?

Това обучение е насочено към всички в рамките на маркетинговия отдел, които работят с рекламни агенции и подизпълнители както в сферата на B2C, така и на B2B, и се стараят да получат максимума от партньорските отношения с рекламни местни и международни агенции, дизайнерски студиа, дигитални агенции, фирми за директен маркетинг, промоции, събития, PR агенции.

     Какви знания, умения и компетентности ще имате след обучението?

• Ще можете да организирате конкурс за избор на агенция.
• Ще можете да определите критерии за участие, да направите оценка и компетентен избор на агенция.
• Ще можете да напишете ефективен бриф към агенцията.
• Ще умеете да мотивирате агенцията.
• Ще умеете да получавате максималното от творческия процес и медия планирането.
• Ще знаете как да се изградят дългосрочни взаимноизгодни отношения с агенцията.
• Ще можете да правите годишна оценка на агенцията.

    Допълнително ще получите: Темплейти на брифове за маркетингови кампании, директен мейлинг, криейтив и др., които да използвате на практика.

 Форма на обучение:

Присъствено обучение в малки групи до 16 човека. Това позволява индивидуално внимание към всеки обучаващ се с цел постигане на максимално високи резултати. По време на практическата работа се работи на малки групи по 3-5 човека. Без конкуренти.

Метод на обучение - Mind Maps

Нашите обучения са разработени на база на мисловните карти. Този метод на обучение увеличава скоростта и ефективността на учене, мотивира и вдъхновява участниците. Според проучвания, активното обменяне на мисли води до по-ефективна обработка и по-лесно запомняне на информацията. Обученията ни стимулират не само усвояването на нови знания и умения, а също и стимулират творческото мислене и изява.
Обучители:
Мирослава Иванова, Chartered Marketer - Mаркетинг професионалист с над 21 години опит, Chartered marketer и член на Chartered Institute of Marketing, London. Четири пъти е печелила награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании. Пет пъти е била част от журито на EFFIE България, а през 2011 г. е част от журито и на EURO EFFIE.

Камен Грънчаров - Креативен маркетингов консултант, с над 23 години опит в създаването на марки, корпоративна идентичност, над 100 ТВ и аудио реклами, с три спечелени награди от EFFIE България за ефективност на маркетинг кампании.

Документ за професионално обучение

След успешното завършване на обучението се издава удостоверение, признато от МОН и валидно в ЕС от Център за професионално обучение Бизнес Практик към Miracle Works. Той е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение с лицензия № 2013121112.
Къде?

 В зала за обучения на ЦПО Бизнес Практик. Адрес: гр. София, кв. Хиподрума, бл. 146, вх. В.

Крайна дата на записване: По заявка

ОтстъпкиОтстъпки:
1. При записване за второ обучение получавате 10% отстъпка за това обучение.
2. При записване на трето обучение получавате 15% отстъпка за това обучение.

Цена: 180 лв.
Обучител: Мирослава Иванова
Обучител: Камен Грънчаров